LG V30 ar putea rămâne fără display-ul secundar

- Adrian Ungureanu
190

Sud-coreenii de la LG au surprins piața cu modelele LG V10 și V20, în ultimii doi ani, două telefoane, care pe lângă display-urile principale, a reușit să facă lor pe panoul frontal și un mic display secundar.

Deși până acum s-a crezut că LG V30, flagship-ul de toamnă al companiei sud-coreene, va avea și el ecran secundar ca și predecesorii săi, cele mai noi zvonuri afirmă că LG ar fi schimbat design-ul telefonului.

Se pare că LG V30 nu va mai avea ecran secundar, LG mizând doar pe un singur display, însă unul mai mare, similar cu cel de pe modelul LG G6, cu raport 18:9, care să acopere cât mai mult din panoul frontal al telefonului.

LG V30 ar putea fi echipat cu noile panouri OLED produse de divizia LG Display, ar urma să fie echipat cu procesoare Snapdragon 835, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. Au exista, însă, și zvonuri că ar putea fi echipat Snapdragon 836, cu platforma actualizată a celor de la Qualcomm.

Cât despre posibil lansare a noului telefon, ultimele zvonuri indicau o posibilă lansare în cadrul evenimentului IFA Berlin 2017, eveniment ce are loc între 1 și 6 septembrie.