LG V30 ajunge în sfârșit la testul de rezistență! O fi supraviețuit?!

500

LG V30 este flagship-ul de toamnă al companiei sud-coreene, dar pare că seria V începe să devină din ce în ce mai importantă pentru LG decât seria G, care este lansată de obicei în prima parte a anului, pe la MWC în Barcelona.

LG V30 a fost prezentat tot în cadrul unui târg de tehnologie, la IFA Berlin 2017, în urmă cu o lună și jumătate, dar abia acum a ajuns în SUA, așa că abia acum a putut să pună mâna pe acest telefon Zack Nelson proprietarul canalului de YouTube JerryRigEverything unde cele mai noi telefoane sunt zgâriate, scrijelite, arse bricheta și îndoite. Ce mai, dacă nu-ți place să vezi telefoane de sute (mai noi chiar de peste) de dolari, nu prea ai ce căuta pe acest canal.

Totuși, deși pare că este o distracție, astfel de teste sunt chiar utile, pentru că ne oferă posibilitatea de a vedea cât de rezistente și cât de durabile sunt noile telefoane. LG V30 a trecut și el prin, deja, clasicul test de durabilitate de la JerryRigEverything. Haideți să vedem dacă a rezistat. Adică, înainte de asta, așa cum am mai spus-o și altă dată: Nu încercați asta acasă!