LG V30 a fost prezentat oficial! Nu sunt surprize mari

- Adrian Ungureanu
256

Așa cum a promis și cum era de așteptat LG a prezentat noul său vârf de gamă din portofoliul de telefoane inteligente, modelul LG V30, un telefon care va trebui să se bată cu Galaxy Note 8 și noile iPhone-uri ce vor fi lansate în această toamnă.

La fel ca și în cazul prezentării Galaxy Note 8, nu prea au mai rămas surprize pentru evenimentul de prezentare, industria zvonurilor făcându-și treaba foarte bine și de această dată. Totodată, nici nu a părut că LG a încercat să țină secret noul telefon. Ba aș spune că din contră. A provocat anumite scăpări.

Prezentarea a confirmat lista de specificații care a fost completată de fiecare scăpare în parte. LG V30 vine cu display de 6 inci, cu rezoluție QuadHD+, un OLED FullVision Display creat de către cei de la LG, asemănător ca formă cu cel de pe LG G6.

La interior ascunde un procesor Snapdragon 835, 4 GB memorie RAM și opțiuni de 64GB și 128GB spațiu de stocare intern, dar cei care doresc mai mult au la dispoziție și un slot pentru card microSD de până la 2TB.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, formată dintr-un senzor de 13 MP și unul de 12 MP, în timp ce selfie-iști au la dispoziție o cameră frontală de 5MP.

Telefonul dispune de senzor de amprentă, dar vine și cu recunoaștere facială și vocală, este alimentat de o baterie de 3.300 mAh și are certificare IP68, adică este rezistent la apă și praf.

LG V30 va fi livrat cu Android 7.1.2 Nougat la bord și va fi disponibil în patru variante de culoare, nuanțele fiind: Aurora Black, Cloud Silver, Moroccan Blue și Lavender Violet.