LG Q7 este disponibil în România

420

LG Electronics (LG) a lansat în România modelul LG Q72018, cel mai nou smartphone LG din gama de mijloc a seriei Q, ce oferă funcții premium ce se regăsesc de obicei pe smartphone-uri vârf de gamă.

Familia Q7 reunește modelele Q7+, Q7 și Q7 α, cel din urmă având memoria estinsă la 3GB RAM și 32GB ROM.

Pe față, modelul LG Q7 are o cameră foto de 5 MP cu un obiectiv Super Wide Angle de 100°. O altă funcție nouă pentru LG Q7 este Modul Portret, ce permite utilizatorilor să-și facă selfie-uri cu fundal estompat.

LG include și QLens pe noul Q7, o funcție AI pentru camera foto disponibilă până acum doar pe smartphone-urile LG premium. Folosind tehnologia AI pentru recunoașterea imaginilor, QLens permite camerei foto să îmbunătățească experiența utilizatorilor în privința căutării de imagini și cumpărăturilor online. Fotografiați orice obiect cu QLens, și veți primi informații legate de locul unde puteți cumpăra online produsul, precum și recomandări de obiecte similare. QLens poate executa și o căutare de imagini, pentru a găsi imagini identice sau asemănătoare pentru mâncăruri, îmbrăcăminte, celebrități sau puncte de referință precum clădiri și statui.

Modelul LG Q7 este și primul din clasa sa de preț dotat cu DTS:X, ce aduce un sunet virtual 3D surround de până la 7.1 canale pe căștile utilizatorilor. O altă premieră pentru categoria sa: LG Q7+ este echipat cu un convertor audio Hi-Fi Quad DAC, pentru un sunet mai bogat, ce nu prezintă distorsionări atunci când este redat prin căști audio de înaltă calitate.

Modelul LG Q7 are un design 2.5D Arc Glass, cu margini rotunjite, făcând dispozitivul confortabil de ținut și de operat cu o singură mână. Carcasa metalică și rama metalică de pe spatele noului Q7 pot rezista activităților energice ale utilizatorilor activi, grație standardului IP68 de rezistență la apă și praf.

Noul smartphone LG a trecut cu brio de 14 dintre testele MIL-STD 810G, create de armata Statelor Unite pentru a evalua performanța echipamentelor în condiții dure de mediu. Iar tehnologia Qualcomm Fast Charge permite încărcarea acumulatorului de pe Q7 la 50% în cca 30 de minute, pentru o și mai mare convenabilitate în utilizare.

Adăugarea senzorului de amprente Smart Rear Key completează experiența premium de pe modelul LG Q7. Senzorul de amprente, localizat convenabil pe spatele telefonului, sub obiectivul camerei foto, nu doar că permite deblocarea facilă a telefonului, dar poate fi folosit și ca declanșator pentru camera foto sau utilizat pentru a face capturi de ecran și a controla bara de notificări.

Consumatorii în căutarea unui smartphone echilibrat, dotat cu cele mai noi funcții premium, vor rezista cu greu noului LG Q7,” a declarat Ha Jeung-uk, vicepreședinte și business unit leader al LG Electronics Mobile Communications Company. “Având anumite funcții abia introduse și în gama noastră LG G7ThinQ pe 2018, noul Q7 reprezintă o combinație minunată de funcții, design, performanță și preț.”

LG Q7 este disponibil în România începând din luns septembrie, la toți operatorii de telefonie mobilă.

 

Specificații-cheie:

 • Procesor: 1.5 GHz Octa-Core sau 1.8GHz Octa-Core
 • Ecran: 18:9 FHD+ FullVision de 5,5 inch (2160 x 1080 / 442ppi)
 • Memorie:
  – Q7+: 4GB RAM / 64GB ROM / microSD (până la 2TB)
  – Q7: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (până la 2TB)
  – Q7α: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (până la 2TB)
 • Camera foto:
  – Q7+: Principală 16MP cu PDAF / Frontală 8MP sau 5MP cu obiectiv Super Wide Angle
  – Q7: Principală 13MP cu PDAF / Frontală 8MP sau 5MP with cu obiectiv Super Wide Angle
  – Q7α: Principală 13MP cu PDAF / Frontală 5MP (cu obiectiv Super Wide Angle)
 • Acumulator: 3,000mAh
 • Sistem de operare: Android 8.0 Oreo
 • Dimensiuni: 143,8 x 69,3 x 8,4mm
 • Greutate: 145g
 • Rețea: LTE / 3G / 2G
 • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Tip C 2.0
 • Culori:
  – Q7+: Aurora Black / Moroccan Blue / Lavender Violet
  – Q7: Aurora Black / Moroccan Blue / Lavender Violet
  – Q7α: Moroccan Blue
 • Altele: Senzor amprente / QLens / Hi-Fi Quad DAC (Q7+) / Sunet DTS:X 3D Surround / Rezistență la apă și praf certificată IP68 / Google Assistant /