LG Q6 va fi prezentat oficial săptămâna viitoare

- Adrian Ungureanu
207

LG ar fi vrut să lanseze telefonul cu numele LG G6 mini, dar între timp s-ar fi răzgândit și a decis să-l lanseze cu numele LG Q6, acesta urmând să fie prezentat oficial săptămâna viitoare.

Subsidiara din Polonia a celor de la LG ar trimis invitații pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 11 iulie și deși nu o spune în mod explicit este destul de clar ce telefon va fi prezentat.

”Salvează această dată în calendar. În premieră un nou smartphone. #LGBarbeQ”. Iar ora de începe este ora 18:00 (6:00 PM). După cum vedeți, toate indiciile sunt aici și nu mai e un mister că LG Q6 va fi modelul prezentat.

Telefonul despre care vă vorbeam în urmă cu câteva zile, va avea un ecran de 5,4 inci, cu raport 18,5:9, se vorbește de și de o versiune cu 3GB memorie RAM, dar și de una cu 4GB. Telefonul va avea cameră principală cu senzor de 13 MP, dar din păcate nu sunt informații și despre cea frontală, nici despre câte de mare va fi spațiu de stocare intern sau procesoare. Dar, ar trebui să aflăm toate detaliile săptămâna viitoare, marți, 11 iulie.