LG Q6 apare pe Geekbench – 3GB memorie RAM, procesor modest

- Adrian Ungureanu
217

LG Q6, care s-ar vrut a fi de fapt LG G6 mini, a primit o atenție sporită în această săptămână și se pare că va fi în centrul atenției și săptămâna viitoare.

Telefonul a făcut între timp o vizită pe la Geekbench, confirmând astfel existența sa. Geekbench nu oferă, ca de obicei, foarte multe informații, dar de aici aflăm că telefonul nu va fi unul foarte bine dotat.

Acesta va avea o platformă Snapdragon 430, cu procesor octa-core tactat la 1,4 GHz, 3 GB memorie RAM și va rula pe Android 7.1.1 Nougat.

Din zvonurile anterioare mai aflam că va avea un ecran de 5,4 inci, cu raport 18,5:9, asemănător cu display-urile Full Vision de pe modelele LG G6, dar cu siguranță nu va fi un ecran cu rezoluție mare, judecând după platforma Snapdragon cu care a fost dotat.

Se vorbește de o cameră principală de 13 MP, în timp ce camera frontală rămâne încă necunoscută, la fel ca și cantitatea de memorie internă.

Acesta va fi prezentat pe data de 11 iulie, adică marți, sau cel puțin asta înțelegem din invitațiile pe care LG Polonia le-a trimis săptămâna aceasta.