LG Phoenix 3 va fi lansat în SUA

- Adrian Ungureanu
189

Săptămâna trecută aflam că două telefoane LG au primit certificare din partea FCC (Federal Communications Commission) pentru piaţa din SUA, două modele care purtau numele de serie LG-M320H şi LG-X230Z.

Dintre cele două doar despre al doilea mai apăruse zvonuri şi din ce se ştia era un telefon cu dotări modeste, iar cel mai probabil nici LG-M320H nu avea cum să fie mult mai bine dotat.

Acum, aflăm că operatorul de telecomuncaţii american AT&T a pregătit un eveniment de lansare pentru data de 10 martie, în care va prezenta modelul LG Phoenix 3, un telefon cu dotări modeste şi cu un preţ mai mic decât al predecesorului său, Phoenix 2.

Nu ştim care dintre cele două modele misterioase este LG Phoenix 3, dar este posibil să fie modelul LG-X230Z. Sunt câteva indicii. În anunţul oficial al celor de la AT&T, Phoenix 3 vine cu procesor quad-core, dar nu specifică producătorul, iar despre LG-X230Z ştim că vine cu platformă MediaTek MT6737 care vine cu procesor quad-core. Totodată, Phoenix va veni cu Android 6.0 la bord, acelaşi sistem de operare cu care a fost testat pe Geekbench modelul LG-X230Z.

Despre LG Phoenix 3, AT&T ne anunţă că va veni cu 16 GB spaţiu de stocare intern, dar nu specifică şi cantitatea de RAM. Despre LG-X230z ştim că are doar 1 GB memorie RAM. Phoenix 3 va veni cu ecran de 5 inci cu rezoluţie FWVGA (854×480) şi baterie de 2.500 mAh. Camere foto, atât cea principală cât şi cea de selfie-uri, au senzori de 5 MP.

Un telefon cu asemenea specificaţii nu avea cum să fie scump, aşa că AT&T a anunţat că telefonul va costa 80 de dolari, cu 20 de dolari mai ieftine decât predecesorul LG Phoenix 2.