LG lucrează la LG V40 care a primit numele de cod ”Storm”

426

Încă așteptăm lansarea noii serii LG G7 ThinQ, care va avea loc la începutul lunii viitoare, dar între timp mai aflăm ceva amănunte și despre cealaltă serie de telefoane de top a companiei sud-coreene.

Seria V ajunge anul acesta la cea de a patra generație, așadar este de așteptat să se numească LG V40, și în mod normal va fi lansat fie pe la finele lunii august, ori la începutul lunii septembrie. Poate la IFA Berlin 2018.

Oricum, compania sud-coreeană lucrează la acest model LG V40, care potrivit celebrului zvonac Evan Blass a primit numele de cod ”Storm” (Furtună). Din păcate nu vine și cu mai multe detalii legate de dispozitiv în sine.

Va fi interesant de văzut cu ce va veni noul model din seria V care în ultimii doi ani, s-a bucurat de o popularitate mult mai mare decât seria G. Cel puțin asta arată cifrele din vânzări, care arată că seria V se vinde mai bine. LG V20, chiar a salvat LG în 2016 de la un an dezastruos pe segmentul vânzărilor de telefoane, în condițiile în care LG G5 a fost o dezamăgire.