LG lansează un nou teaser pentru G6 prin care confirmă rezistenţa la apă şi praf

- Adrian Ungureanu
208

Sud-coreenii de la LG continuă seria de teasere legate de evenimentul ce va avea loc pe data de 26 februarie la Barcelona, cu o zi înainte de MWC 2017, în care va fi prezentat LG G6, iar de această dată ne oferă indicii noi legate de îmbunătăţirile aduse gamei sale de de telefoane de top.

De această dată este vorba de un mesaj în care LG ne spune “Resist more. Under presure. Witness the next generation smarthpone, brought to you first by LG.” Într-o traducere aproximativă “Rezistă mai mult. Sub presiune. Fii martorul lansării noii generaţii de smartphone-uri, adusă pentru prima dată de LG“.

Una din “calităţile” scoase în evidenţă în zvonurile anterioare făceau referire şi la rezistenţa la apă şi praf a noi generaţii LG G6, iar mesajul din acest teaser nu face altceva decât să confirme zvonurile.

Este posibil, însă, ca LG G6 să fie chiar mai rezistent. Este posibil să reziste la scufundări pentru mai mult timp. În general producătorii afirmă că telefoanele lor rezistă sub apă, la o adâncime de maximum 1 metru, pentru cel mult 30 de minute. Aşa că noul LG G6 ar putea veni cu cifre îmbunătăţite.