LG G8 ThinQ prezintă tehnologia Crystal Sound OLED

390

În cadrul MWC 2019, LG Electronics (LG) va lansa o nouă metodă pentru redarea sunetului, prin intermediul noului telefon LG G8 ThinQ cu Crystal Sound OLED (CSO). Noua tehnologie folosește ecranul OLED al telefonului pe post de amplificator audio.

Cum tot mai mulți consumatori își folosesc smartphone-ul ca dispozitiv principal pe care vizionează filme, se joacă și ascultă muzică, cererea pentru telefoane mobile capabile de a oferi un sunet de înaltă calitate este mai mare ca niciodată.

Creată în cadrul companiei LG, tehnologia CSO dă o nouă utilizare ecranului OLED, ca diafragmă ce vibrează pe întreaga sa suprafață. Și, cum tehnologia unică LG profită de întregul ecran, CSO îmbunătățește și claritatea, vocile devenind mai ușor de deosebit, iar notele muzicale subtile fiind mai ușor de perceput.

În modul difuzor, sunetul oferit promite un bas impresionant, grație difuzorului poziționat inferior. Este posibilă o performanță stereo deplină și echilibrată, sistemul audio pe două canale utilizând acest difuzor plasat inferior și partea superioară a ecranului. Pe lângă îmbunătățirea calității sunetului, tehnologia CSO îi conferă modelului LG G8 ThinQ și un aspect minimalist curat.

În plus, noua serie de telefoane G dispune și de:

  • Sunet DTS:X 3D Surround, care emulează un sistem pe 7.1 canale, cu sau fără căști audio, în premieră pentru LG
  • Convertorul Hi-Fi Quad DAC înnobilează experiența auditivă, reproducând sunetul cu o fidelitate excepțională și adăugând posibilitatea de a reduce compresia majorității tipurilor de fișiere audio, pentru o mai mare claritate și profunzime
  • Suport Master Quality Authenticated (MQA), pentru streaming audio de înaltă calitate, chiar și fără un plan de date nelimitat
  • Difuzorul Boombox profită de spațiul intern al telefonului, folosindu-l ca pe o cameră de rezonanță, cu ajutorul căreia generează un bas puternic și un volum ridicat

LG G8 ThinQ demonstrează clar angajamentul nostru de a duce sunetul de smartphone pe noi culmi,” a declarat Chang Ma, vicepreședinte senior și șef al departamentului Product Strategy din cadrul LG Electronics Mobile Communications Company. “Dezvoltând noi tehnologii și lucrând îndeaproape cu cei mai buni parteneri din industria audio, LG va continua să ofere acea calitate a sunetului pe care consumatorii o cer și o merită.”