LG G7 își dezvăluie formele și paleta de culori într-o imagine oficială

- Adrian Ungureanu
510

Băieții de Android Headlines afirmă cu au pus mâna pe o imagine oficială cu noul LG G7 (ThinQ), următorul vârf de gamă al companiei sud-coreene.

Din câte vedeți în imaginea de mai jos, vor fi cinci opțiuni. Denumirile oficiale ale acestor culori sunt, de la stânga la dreapta, “Moroccan Blue (Matte)”, “Platinum Grey”, “Raspberry Rose”, “Moroccan Blue” și “Aurora Black”.

Aș preciza că versiunea ”Moroccan Blue (Matte)” adică albastru de Maroc, pare mai degrabă un verde de Maroc. Dar oricum, nu înțeleg multitudinea de culori, eu le văd ca pe niște nuanțe de verde, gri, roz, albastru și negru. Nuanțele mai complicate sunt mai ușor de înțeles de doamne și domnișoare, așa că este posibil va LG să încerce să atragă mai multe sexul frumos cu nuanțele de roz, verge și albastru.

Totodată, este confirmată prezența decupajului în ecran, în stilul iPhone X, camera duală din spate și senzorul de amprentă pus sub cameră.

LG a anunțat oficial data de lansare a noilor telefoane, care va avea loc la New York și Seul. Dată fiind diferența de fus orar, în New York va fi 2 mai, iar în Seul va fi deja 3 mai.