LG G7 ar putea veni cu un scanner de iris avansat

- Adrian Ungureanu
390

Cum cititoarele de amprente devin deja demodate iar producătorii caută noi soluții, cum ar fi sisteme de recunoaștere facială sau scannere de iris, cei de la LG nu puteau vină și ei cu propria lor soluție.

Un nou patent care descrie un sistem avansat de scanare a irisului, aparținând de compania sud-coreeană tocmai a ieșit la iveală, iar speculațiile spune că va fi folosit pe noul vârf de gamă LG G7.

Totuși, această ipoteză mi se pare destul de improbabilă. Dacă patentul a fost depus mai de mult timp sau dacă LG s-a apucat de treabă cu mult timp înainte să depună acest patent atunci este realizabil un asemenea scenariu. Dar dacă abia acum l-au depus și nu s-au apucat încă de treabă, va fi imposibil să regăsim pe LG G7 acest scanner de iris.

Partea cea mai interesantă a acestui patent este aceea că va exista o singură cameră care să facă această scanare, atât în lumină cât și pe întuneric folosind lumina infraroșie. Celelalte soluții de pe piață au senzori diferiți, au două camere care analizează irisul. Asta ca însemna o economie de spațiu și ar permite LG să abordeze un design cu o ramă a ecranului și mai subțire.

No posts to display