LG G7 ar putea fi lansat în această lună

435

Presa sud-coreeană a anunțat că are informații potrivit cărora noul vârf de gamă de la LG Electronics va fi lansat în această lună, în Coreea de Sud, și a oferit și câteva informații despre telefon.

Potrivit ETNews, care citează un oficial LG Electronics compania va începe să trimită invitații presei coreene imediat ce va fi stabilită agenda de promovare a noului telefon.

Iar lansarea ar urma să aibă loc în această lună, iar în primă fază în va fi disponibil în Coreea de Sud. Ultimul telefon lansat în Coreea de Sud, tot în luna aprilie, a fost modelul LG G4, model lansat acum 3 ani. Modelele LG G5 și LG G6 au fost lansate la MWC 2016, respectiv MWC 2017.

Câte despre telefon, presa ETNews relatează că va avea un ecram M+LCD, o tehnologie care presupune adăugarea unor pixeli de culoare albă care să confere mai multă luminozitate, pe lângă pixeli RGB (roșu, verde și albastru).

Noul display ca oferi și un consum cu 35% mai mic decât panourile LCD tradiționale. Aceste informații vin să confirme speculațiile care spuneau că LG G7 nu va avea ecrane OLED pe care le produce LG, pentru că sunt încă mult mai scumpe decât panourile LCD. Totodată, referitor la display, este confirmat faptul că va avea ecran cu ”breton”, ca iPhone X.

Cât despre restul specificațiilor, LG G7 va veni cu Snapdragon 845, 6GB memorie RAM și va avea două versiuni de stocare internă, de 64GB și 128GB, aceasta din urmând primind numele LG G7+.

Ieri am putut vedea și un video randat, prezentându-ne telefonul din toate unghiurile.

Deocamdată, nu a apărut nicio informație legată de prețuri, dar LG G7 ar trebui să fie mai ieftin decât alte modele premium de pe piață.