LG G7 apare în randări noi, cu decupaj în ecran și cameră duală

- Adrian Ungureanu
430

Sud-coreenii de la LG încă se lasă așteptați cu lansarea noului vârf de gamă, LG G7, care ar putea fi lansa abia în vară.

Inițial LG ar fi avut în plan lansarea lui G7 la MWC 2018, dar CEO-ul LG Electronics s-ar fi arătat nemulțumit de modelele propuse de inginerii companiei și a cerut refacerea telefonului de la zero.

Au fost ceva zvonuri după MWC 2018 că LG ar fi prezentat ceva prototipuri în spatele ușilor închise în cadrul expoziției de tehnologie mobilă de la Barcelona, așa că au apărut câteva detalii despre cum ar putea arăta LG G7.

Așa, Benjamin Geskin în colaborare cu Techno Buffalo au făcut un se de randări cu presupul LG G7 pe care le puteți vedea mai jos.

La fel ca și alte telefoane lansate după iPhone X, și acest LG G7 se presupune că ar avea decupaj în partea de sus a ecranului și rame extrabusțiri pe laterale. Pe partea din spate putem vedea o cameră duală, iar sub ea un senzor pentru amprente.

Nu arată rău, dar trebuie să ținem cont și de faptul că acestea nu sunt randări oficiale, așa că nu putem fi siguri că acesta va fi design-ul final.