LG G7 apare într-un presupus poster, dar s-ar putea să nu fie oficial

- Adrian Ungureanu
426

Compania sud-coreeană ar trebui să lanseze până în vară noul lor vârf de gamă, modelul LG G7, dar și versiunea LG G7+, care cel mai probabil va avea doar mai mult RAM și/sau spațiu de stocare intern.

Despre acest telefon se spune că ar urma să aibă un ecran cu ”breton” a iPhone X și alte câteva modele Android care au copiat design-ul Apple.

Acest lucru ar fi confirmat și de un presupun poster oficial, care ne arată modelul LG G7 într-o variantă de culoare cel puțin neobișnuită. Un verde-gălbui sau lime, cum le-ar plăcea altora s-o numească.

Vedem că acest model adoptă o ramă extrem de subțire pe laterale și pe lângă ”breton”, iar pe partea din spate vedem o cameră duală și un senzor de amprentă amplasat exact sub cameră.

Personal, nu mă dau în vând nici după design și cu atât mai puțin după culoarea aleasă. Deși este făcut bine, încât să apară că ar fi făcut de profesioniști, este destul de greu de dovedit că posterul de mai jos chiar este unul oficial. Mai degrabă, nu este oficial, ci e făcut de un fan priceput.

Dar mai este ceva timp până în luna mai, când se presupune ca ar putea fi prezentat noul LG G7, așa că vom avea mai avea cu siguranță parte de imagini și scăpări de informații care să confirme design-ul și specificațiile noului vârf de gamă de la LG.