LG G6 va ajunge mai târziu în magazinele din Europa

229

Noile LG G6 sunt deja disponibile în Coreea de Sud, ţara de origine a producătorului, şi se vinde foarte bine în condiţiile în care nu are niciun competitor pe piaţa locală, din moment ce Samsung a ales o dată de lansare mult mai târzie pentru noile Galaxy S8.

Vânzările de G6 sunt atât de bune încât cei de la Samsung s-au speriat şi au demarat deja campania de promovare pe TV pentru a mai distrage atenţia sud-coreenilor, că mai au şi ei de lansat un telefon.

Cât despre disponibilitatea pe alte pieţe, se pare că noul LG G6 vine mai greu către Vest. Ba pare că drumul către Vest, în parcurge mergând prin Est, pentru că în Europa se pare că va ajunge mai târziu decât în SUA. Dacă la americani ar trebui să ajungă undeva între 7 şi 10 aprilie, în Europa se vehiculează “sfârşitul lunii aprilie”.

LG are avut avantajul de a-şi fi lansat produse înaintea rivalilor de la Samsung, aşa că ar fi fost mai recomandat să profite în continuare de această strategie, pentru că dă roade pe piaţa sud-coreeană.

Cât despre preţuri, sunt deja retaileri din Europa care au scos noul LG G6 la precomandă, cum ar fi cei de la Mediamarkt, care vând în mai multe ţări de pe Bătrânul Continent şi care a stabilit un preţ de 749 de euro, pentru versiunea cu 32 GB spaţiu de stocare intern.