LG G6 lansat oficial – telefon arătos, dotări de top, prezentare fără surprize

- Adrian Ungureanu
218

Aşa cum era anunţat şi anticipat, sud-coreenii de la LG au prezentat cu o zi înainte de MWC 2017, chiar în Barcelona, noua generaţie a telefoanelor sale de top: modelele LG G6.

Lansarea acestui telefon a arată încă odată, dacă mai era nevoie, că industria zvonurilor lucrează bine şi că sunt puţine lucruri surprinzătoare la momentul prezentărilor oficiale.

Telefonul vine cu un ecran Full-vision, de 5,7 inci, cu rezoluţie Quad HD, cu un raport ciudat de 18:9, aşa cum s-a zvonit de mai bine de o lună. Este rezistent la apă şi praf, vine în versiune de 32 GB şi 64 GB spaţiu de stocare intern, 4 GB memorie RAM (nicio informaţie despre o posibilă versiune de 6GB RAM), iar informaţiile legate de faptul că va fi echipat cu procesoare Snapdragon 821, generaţia din 2016, şi nu cu noile Snadragon 835, au fost şi ele confirmate.

LG G6 este echipat cu o cameră principală duală cu senzori de 13 MP, iar camera frontală are un senzor de 5 MP. Telefonul vine cu o baterie de 3.300 mAh şi va beneficia de Quick Charge 3.0 ce va permite o încărcare completă a bateriei în 96 de minute.

LG a ales să “vopsească” telefoanele în nuanţele Astro Black, Mystic White şi Ice Platinum. Referitor la preţ, compania nu a confirmat oficial încă nimic, dar există informaţii neoficiale că preţurile vor începe de undeva în jurul a 690 de euro.