LG G6 ar putea fi lansat fără procesoare Snapdragon 835 din cauza celor de la Samsung

- Adrian Ungureanu
345

LG şi Samsung sunt doi giganţi în lumea tehnologiei, ambele venind din Coreea de Sud, o ţară care seamănă tot mai mult cu Japonia, o ţară din care apar unele din cele mai avansate tehnologii.

Samsung şi LG au prezentat în ultimii ani telefoane foarte bune, inovative şi cu tehnologii pe care alte companii nu au reuşit să le dezvolte. Diferenţa dintre cele două companii este dată de disponibilitatea de a cheltui mai mult în promovare, Samsung fiind compania care aruncă cei mai mulţi bani în marketing. În acest fel, Samsung s-a impus mai uşor pe piaţa smartphone decât compatrioţii de la LG.

Deşi cele două comapnii concurează pe piaţa telefoanelor inteligente nu a părut niciodată că se urăsc foarte tare. Adică, rivalitatea dintre LG şi Samsung nu poate fi comparată cu cea dintre Samsung şi Apple.

Acum, cei de la LG ar putea avea motive să se enerveze pe compatrioţii de la Samsung. Modelul de top LG G6, vârful de gamă din acest an ar putea fi lansat fără procesoare Snapdragon 835 pentru că Samsung a blocat Qualcomm cu comenzi pentru cipuri pe care să le instaleze pe vârful său de gamă.

Astfel, LG G6 nu poate primii noile procesoare de la Qualcomm din cauza modelelor Galaxy S8. Cei de la Forbes, notează că surse din piaţă au afirmat că LG G6 nu va veni cu Snapdragon 835 la bord „aşa cum se aştepta majoritatea oamenilor”, noul telefon de la LG urmând să vină echipat cu Snapdragon 821, cel mai puternic procesor din 2016.

No posts to display