LG G6 apare în noi imagini ale unui producător de huse de protecţie

- Adrian Ungureanu
367

Producătorii de huse pentru telefoane sunt mereu o sursă bună de informaţii vizuale. Pentru a putea produce huse pentru noile telefoane, aceştia cer detalii legate de dimensiuni şi imagini de la producătorii de telefoane şi aşa avem şi noi ocazia să le vedem înainte de evenimente de lansare.

Nu chiar toate telefoanele, dar în cazul modelelor cele mai interesante, de obicei se găseşte un producător de huse de protecţie să ne ofere imagini în avans. Aceştia vor să arate cât de frumoase sunt husele lor, dar cu această ocazie vedem şi telefoanele.

Cei de la Ringke au creat mai multe modele de carcase pentru LG G6. Din imagini se putem vedea că telefonul vine cu o cameră foto duală, cu un bliţ instalat exact între cei doi senzori, un scanner de amprente mai jos. Pe partea frontală, butonul Home fizic nu mai este prezent, iar pe laterale se văd butoanele “Power”, cele de volum şi faptul că LG nu renunţă la jack-ul audio clasic.

LG G6 va prezentat, cel mai probabil, pe data de 26 februarie, la Barcelona, cu o zi înaintea debutului oficial al MWC 2017. Evenimentul a fost confirmat oficial de LG care a şi trimis invitaţiile deja.