LG G6 ajunge la Telekom România începând cu 5 mai

- Adrian Ungureanu
162

Presa din Coreea de Sud scria săptămâna trecută că noile LG G6 vor ajunge în magazine a 33 de operatori în 24 de țări din Europa, dar nu am avut niciun fel de confirmare oficială că acest lucru se va produce.

Nu au apărut nimic nou astăzi pe această temă în presă, deși intrarea în magazine ar fi trebuit să aibă loc astăzi, potrivit zvonurilor de săptămâna trecută, așa că am luat legătura cu reprezentanții operatorilor de telecomunicații din România, iar cei de la Telekom au fost primii care ne-au oferit informații concrete.

În timp ce telefonul este deja disponibil la precomandă, reprezentanții Telekom România ne-au spus că noul vârf de gamă al companiei sud-coreene va fi disponibil în magazinele sale începând cu săptămâna viitoare.

„Noul produs LG G6 se află în oferta Telekom, singurul operator care dispune de noul telefon în gama completă de culori: Astro Black, Mystic White și Ice Platinum. Produsul este disponibil la precomandă pe site-ul Telekom, iar după data de 5 mai va fi disponibil și in magazine.”

Prețurile pentru acest produs împreună cu serviciile Telekom:

Abonament Talk M Surf M Talk L Surf L Complete XL Complete XXL
Preț telefon 2099 2099 1899 1899 1399 899