LG G6 a avut FullVision, Galaxy S8 Infinity, iar Huawei Mate 10 va avea EntireView Display

- Adrian Ungureanu
247

Huawei este a treilea cel mai mare producător de telefoane la nivel global și amenință deja poziția a doua ocupată de Apple.

Ultimul raport de piață de la Strategy Analytics arată că în al doilea trimestru al acestui an, Huawei s-a apropiat foarte mult de Apple, la capitolul volum de vânzări și cotă de piață, așa că Huawei trebuie să apese pedala de accelerație dacă vrea să depășească gigantul american.

Următorul telefon pe care-l va lansa și care ar trebui să ajute compania chineză să se țină după Apple este Mate 10. Un nou phablet, despre care se zvonește că ar putea fi lansat în octombrie, la un preț de aproximativ 1.000 de euro.

Compania încearcă acum să se diferențieze pe piață introducând un nou tip de display. Nu neapărat ca tehnologie pentru că nu dispune de facilitățile pe care LG și Samsung le au, dar la nivel de marketing a găsit o nouă denumire pe display-ul care va echipa Mate 10.

Dacă LG G6 a avut FullVision Display, iar Galaxy S8 a venit cu Infinity Display, Huawei a ales EntireView Display, pentru panoul care va echipa modelul Mate 10.

Dovada stă într-un document depus de cei de la Huawei pentru a înregistra această nouă marcă. Înregistrarea unei noi mărci nu obligă, însă, o companie să o și folosească, dar cel mai probabil Huawei o va face.