LG despre următorul vârf de gamă: Va fi lansat exact atunci când va fi momentul potrivit

410

Deși în urmă cu câteva săptămâni mai toată lumea a dat ca sigură lansarea lui LG G7 la Mobile World Congress 2018, la finele lunii februarie, lucrurile încep să devină tot mai clare că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Cum au apărut zvonuri că CEO-ul LG a cerut ca modelul să fie refăcut de la zero, și că numele acestuia va fi schimbat, cei de la LG au ținut să-și spună ceva pentru a mai reduce nivelul de speculații.

”Succesorul lui G6 este în grafic, iar data de lansare și numele final al lui vor fi anunțate la momentul potrivit. Până atunci, toate informațiile legate de data de lansare și de nume sunt doar simple speculații”, au declarat cei de la LG pentru Android Central.

Un lucru este clar, LG nu s-a hotărât în privința numelui. Cât despre prezentare, chiar dacă mai sunt șanse să ajungă la MWC 2018, acestea sunt foarte mici. Și probabil că nu mai vor să lanseze la expoziția de tehnologie mobilă din Barcelona pentru că acolo își va prezenta Samsung noile Galaxy S9 și S9+, motiv pentru care și Huawei ar fi renunțat la prezentarea noilor Huawei P20.