LG ar putea intra pe lista furnizorilor de OLED-uri pentru iPhone X

- Adrian Ungureanu
408

Este destul de neclar ce se întâmplă dar au apărut informații în presa sud-coreeană că LG Display va furniza display-uri OLED pentru modelele iPhone X.

În prezent, Samsung este singurul producător de display-uri pentru flagship-ul de la Apple. Au semnat un contract pentru 67 de milioane de unități, dar se pare că Apple ar vrea mai multe.

În aceste condiții, LG Display, partener timp de 10 ani cu Apple în furnizarea de panouri LCD, ar fi intrat pe fir după ce a deschis o nouă linie de producție de panouri OLED.

Nu este clar dacă panourile vor fi pentru a fi trimise în fabrici sau ca piese de schimb pentru service-uri, dar pare destul de clar că Apple și LG negociază în privința furnizării de panouri OLED pentru iPhone X.

Compania a răspuns unei solicitări trimise de o publicație sud-coreeană și a negat că a semnat vreun contract cu Apple, dar exprimarea lasă loc de intepretări, în sensul că o înțelegere încă nu a fost semnată.

”Referitor la speculațiile legate de înțelegerea cu Apple în legătură cu iPhone X, nimic nu a fost stabilit. În momentul în care toate detaliile vor fi confirmate vă vom anunța sau vom face un anunț oficial peste o lună”, se arată în poziția oficială a celor de la LG Display.

Cu alte cuvinte nu s-au stabilit detaliile afaceri, dar este foarte clar că cele două companii negociază ceva. Pare a fi o lovitură pentru Samsung, dar nu cred că este vorba de așa ceva. Este posibil ca LG să aibă nevoie de mai multe panouri OLED și Samsung Display nu poate răspunde în totalitate comenzilor venite din partea companiei din Cupertino.

No posts to display