LG a prezentat primul televizor OLED rulabil din lume

416

LG definește următoarea generație de televizoare la CES 2019, prin lansarea primului televizor OLED rulabil din lume, modelul LG SIGNATURE OLED TV R (model 65R9).

Mai mult decât o demonstrație de ingeniozitate inginerească, produsul LG se laudă cu o calitate de neegalat a imaginii și sunetului, totul într-o formă ce oferă utilizatorilor de acasă posibilități infinite de a-și defini spațiul de vizionare.

De la începutul erei moderne, dimensiunile ecranelor de televiziune au crescut constant, pe măsură ce s-a îmbunătățit rezoluția. Compromisul a fost sub forma unui dreptunghi mare și negru ce domina camera când nu era folosit. În efortul de a face televizoarele mai mai putin evidente, producătorii au intrat într-o cursă de a crea ecrane din ce în ce mai subțiri, concentrându-se pe crearea unui design cât mai discret cu putință.

Un televizor OLED rulabil schimbă regulile jocului, eliberând utilizatorii de limitările peretelui și permițându-le să-și creeze un spatiu personal ce nu mai trebuie rezervat permanent vizionării TV.

Utilizatorii își pot folosi vocea pentru a transmite sarcini cu ajutorul Amazon Alexa. Prin suportul pentru AirPlay 2, utilizatorii pot reda videoclipuri de pe iTunes și alte aplicați pentru video, muzică și fotografii, direct de pe dispozitivele lor Apple pe televizorul LG SIGNATURE OLED TV R. Cu suportul Apple HomeKit, clienții își vor putea controla televizorul LG prin intermediul aplicației Home sau prin Siri.

Line View permite ca televizorul LG SIGNATURE OLED TV R să fie parțial derulat, pentru administrarea acelor sarcini ce nu necesită un ecran TV întreg. În cadrul Line View, utilizatorii pot alege dintre funcții precum Clock, Frame, Mood, Music și Home Dashboard. Modul Clock afișează ora și vremea, modul Frame – fotografii partajate de pe un smartphone, iar modul Mood crează o atmosferă mai relaxantă.

În Zero View,ecranul LG SIGNATURE OLED TV R se pliază în baza aparatului. Chiar și în Zero View, utilizatorii se pot bucura de muzică și continut audio redat prin sistemul audio Dolby Atmos de 100W cu emisie frontală pe 4.2 canale.