Lenovo Z5 va avea o baterie care să țină 45 de zile… în standby

- Adrian Ungureanu
442

CEO-ul de la Lenovo, Chang Cheng începe să copieze tot mai mult modelul CEO-ului de la OnePlus, Pete Lau, și ne oferă singur indicii despre următoarele lor telefoane.

Dacă Pete Lau ne-a spus mai în fiecare an, puțin câte puțin, cu ce vor fi echipate telefoanele lor, acum Chang Cheng, pe lângă faptul că a confirmat lansarea modelului Lenovo Z5, ne-a dat și detalii despre el.

Mai întâi ne-a spus că va avea un ecran full screen complet, fără decupaje, iar acum ne oferă indicii și despre bateria noului lor flagship. Acesta a postat un teaser pe rețeaua de socializare chineză, Weibo, sugerând că bateria avea energie pentru 45 de zile.

Evident că nu vorbim de zile de activitate, ci în standby. Chiar și așa este o cifra impresionantă, pentru că nu poți obține un asemenea rezultat doar instalând o baterie mai mare. Cu siguranță mai sunt ceva secrete în spatele unor asemenea performanțe.

Cel mai probabil Lenovo Z5 va avea o baterie de 5.000mAh, care ar trebui în mod normal, pentru un utilizator mediu, să ofere autonomie pentru aproape 2 zile.

Lansarea telefonului încă nu a fost anunțată, dar este foarte posibil să nu mai dureze mult până când Lenovo va anunța data oficială.