Lenovo și Disney pregătesc o cască AR pentru fanii Star Wars

251

Vești interesante pentru fanii Star Wars, în special pentru cei care încă visează să devină cavaleri Jedi din partea celor de la Lenovo și Disney.

Cele două companii au anunțat lansarea unei căști AR (realitatea augmentată) care va aduce ”Galaxia îndepărtată” mult mai aproape. Un scurt clip video a fost postat pe YouTube și nu ne oferă foarte multe detalii, dar este unul care îi incită pe fani să viseze la ce vor putea face cu acest nou dispozitiv.

Din informațiile care au fost oferite de Disney și Lenovo vor fi oferite mai multe jocuri, dar deocamdată știm de Holochess,jocul holografic asemănător cu șahul, care apare încă din primul film Star Wars – A New Hope (1977) și Jedi Challenges.

Jedi Challenges pare să fie ceea ce așteaptă cu adevărat fanii Star Wars pentru că vor putea să preia rolul de Jedi și, presupunem și sperăm că vor fi supuși la numeroase provocări. Pentru Jedi Challenges jucători vor avea și o telecomandă specială, în formă unei săbii de Jedi ceea ce ridică și mai mult nivelul de atractivitate în rândul fanilor Star Wars.

Așa cum menționam și mai sus, încă nu sunt date legate de dispozitiv și lista completă cu jocurile care vor fi disponibile, nu sunt precizate din data de lansare, nici prețul, doar că vor fi disponibile pe site-ul Lenovo și la retailerul american BestBuy.