Lenovo Miix 720 – un dispozitiv hibrid care concurează Surface

356

Lenovo Miix 720 a fost dezvăluit oicial, este genul de hibrid ultraportabil cu ecranul detașabil. Se poate utiliza ca tabletă și ca laptop, este perfect pentru călătorii și oferă combinația dintre putere hardware și portabilitate.

Nu sunt dispozitive foarte populare, dar Microsoft a avut mare succes cu seria Surface, pentru cei din companii care călătoresc des, iar mulți competitori printre care și Lenovo au venit cu produse concurente. Lenovo Miix 700 de anul trecut a fost relativ bine primit, iar acum compania chineză lansează noua generație. Prima actualizare și poate cea mai importantă este legată de pocesoare, acum trec la cea mai nouă generație Intel, Kaby Lake.

Ecranul este de 12 inch, iar rezoluția este 2880×1920 pixeli, pe un format 3:2 relativ similar cu iPad. Ecranula re o densitate de 288 pixeli per inch (ppi), iar luminozitatea este 400 cd/m2. Este acoperit cu Gorilla Glass, pentru o protecție suplimentară. Se poate configura în mai multe scenarii de lucru, pînă la 16GB de RAM și stocare de pînă la 1TB.

Dimensiunile noului dispozitiv sunt similare cu cel de anul trecut, are 780 de grame, iar grosimea este de 8.9 milimetri. Dispune de un port USB 3.1 Type-C pentru încărcare, dar și pentru conectarea de accesorii, port USB 3.0 și un port USB 2.0. Are un port Thunderbolt 3 pentru conectarea la monitoare suplimentare. De asemenea, autonomia dispozitivului este estimată la 8 ore.

Vă puteți autentifica prin amprentă sau prin Windows Hello. Modelul va fi lansat în luna aprilie, iar prețul de pornire este estimat la 999,99 dolari.

Sursa: PhoneArena