Lenovo lansează în România seria de tablete Tab 4

- Adrian Ungureanu
387

Filiala locală a companiei chineze Lenovo au anunțat disponibilitatea noilor tablete Tab 4, împreună cu accesoriile dedicate copiilor, pe piața din România.

Tab 4 este o gamă de dispozitive cu design elegant, care oferă o performanță optimă corespunzătoare nevoilor fiecărui membru al familiei. Modelele Lenovo Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8 inci și 10 inci, au un design atractiv și aduc funcții multimedia de top precum difuzoare duale. Mai mult, sistemul Dolby Atmos transformă experiența multimedia mobilă redată prin căști și difuzoarele integrate.

Dispozitivele premium Lenovo Tab 4 Plus, cu diagonală de 8 inci sau 10inci, echipate cu carcase dual-glass care întorc toate privirile, ecrane full HD și procesoare puternice, vor fi disponibile în luna decembrie pe piața din România.

Lenovo a decis să facă un pas înainte cu seria Tab 4, oferind pachete de accesorii pentru a adapta dispozitivele diferitelor moduri de utilizare și, de asemenea, a personalizat experiența și mai mult prin integrarea unui cont pentru copii în Kid’s package.

Modelele Lenovo Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8 inci și 10 inci, oferă un ecran HD și performanță superioară datorită procesoarelor Quad-core Snapdragon, îmbinate cu o memorie RAM de 2GB. Tabletele au și opțiuni multimedia impresionante precum difuzoare stereo frontale Dolby Atmos pentru sunet de înaltă calitate. De asemenea, tabletele permit ca mai mulți utilizatori să-și creeze câte un cont propriu și să-și gestioneze propriul spațiu personalizat pe tabletă, ajustându-și preferințele și imaginea de fundal și accesând propriile conturi Facebook sau Instagram.

Lenovo Tab 4 cu ecran de 8 inci și LTE în exclusivitate la Orange. Fără abonament, prețurile modelelor Tab 4 în versiunile cu diagonală de 8 inci și 10 inci încep de la 159 euro și, respectiv, 227 euro în rețeaua Orange. În plus, Orange va avea disponibil și kitul de accesorii pentru copii la un preț special, astfel încât copilul tău se va bucura de tehnologie în siguranță.

Versiunile WiFi (adică fără conexiune la rețelele mobile), sunt disponibile la principalii parteneri din România în culorile Slate Black și Polar White. Prețul recomandat al modelelor Tab 4 începe de la 649 lei pentru versiunea cu ecran de 8 inci și WiFi și de la 799 de lei pentru tableta cu ecran de 10 inci și WiFi.

Modelele Tab 4 Plus sunt tablete “dual-glass”, protejate pe față și pe spate de un înveliș de sticlă protectoare; tabletele au un profil ultra-subțire și ușor și o grosime între 7,15 mm și 8,4 mm. Exteriorul elegant creează la suprafață o reflexie strălucitoare cu fiecare schimbare a unghiului vizual.

Modelele Lenovo Tab 4 Plus, oferă utilizatorilor care își doresc o putere de procesare superioară un procesor 64-bit Octa-Core 2.0GHz, 4GB RAM și capacitate de stocare de 32GB.

Pentru modelele Tab 4 Plus, compania încă nu a comunicat prețurile.

Kid’s Pack
Lenovo Tab 4 poate deveni dispozitivul ideal pentru copii cu ajutorul pachetului de accesorii Kid’s Pack și a zonei dedicate celor mici care include conținut pentru copii, instrumente de siguranță și control parental avansat. Pachetul pentru copii conține protecție din cauciuc rezistentă la șoc, o folie de ecran cu filtru de lumina albastră și autocolante de protecție colorate 3M pentru spate.