Legrand și Can&Power premiază pasiunea pentru design, iluminat și tehnologie

421

Legrand, specialist global în infrastructuri electrice-digitale, și Can&Power, specialist în soluții profesionale pentru iluminat, au organizat la finalul lunii mai un eveniment dedicat arhitecților, ce a reunit pasiunea pentru iluminat, design și tehnologie, materializată în proiecte de succes.

Cele două companii au premiat, în cadrul evenimentului, performanța în aceste domenii, oferind distincții unora din cei mai creativi arhitecți din România.

 “Am creionat și implementat, împreună cu partenerii noștri de la CAN&POWER, un eveniment cu totul special dedicat arhitecților: aceștia au putut vedea live cele mai noi și inovative produse din arii care se completează pentru a oferi soluții de calitate și cu un design remarcabil pentru proiecte complexe, unele dintre soluții fiind prezentate în premieră în România. Considerăm că rolul arhitecților este esențial în realizarea cu succes a oricărui proiect, amprenta lor creativă aducând mereu o mare valoare adăugată.” a declarat Călin Paşcalău, Director General LEGRAND Romania.

Astfel, în semn de recunoaștere pentru proiectele de succes realizate cu diferite birouri de arhitectură, ambii parteneri au premiat în cadrul evenimentului 5 proiecte speciale, alese dintre numeroasele proiecte rezidențiale și comerciale realizate în ultimul an pe plan local. Selecția a avut la bază complexitatea proiectelor, inovațiile integrate, precum și parteneriatele de lungă durată dezvoltate.

Evenimentul a reunit peste 70 profesioniști interesați de ultimele tendințe în materie de iluminat, soluții de control și automatizare.

 

Premii
Premiile acordate de către LEGRAND România au mers către:

  1. Arhitect Adrian Cristescu – West Group Architecture, pentru Hermes Business Campus și Stejarii Country Club. Ambele proiecte sunt complexe, iar succesul lor s-a bazat pe o foarte bună colaborare între Legrand și West Group Architecture. În timp ce Stejarii Country Club este unul dintre cele mai luxoase și inovatoare proiecte, ce a oferit posibilitatea companiei de-a continua proiectul rezidențial Stejarii încheiat cu succes, complexitatea Hermes Business Campus a presupus integrarea unei oferte complete de soluții pentru transformatoare, bară capsulată, tablouri electrice, aparataj de câmp, doze de pardoseală și UPS.
  2. Arhitect Giuseppe Labianca – Genius Architettura, pentru Gafencu 49 Residence. Gafencu 49 Residence, situat la numai 100m de Parcul Herăstrău, este cel mai exclusivist concept rezidențial din România, un landmark pentru zona de Nord a Bucureștiului. Soluțiile Legrand au inclus gama premium de aparataj Axolute, precum și tablouri electrice, cablare structurată (VDI) și interfonie.

 

Premiile acordate de CAN&POWER au mers către:

  1. Arhitect Matius Ichim – Matius Studio a fost premiat pentru colaborarea într-o serie de proiecte de iluminat comercial, în care compania CAN&POWER a avut oportunitatea de a se implica atât în partea de proiectare luminotehnică, dar și în livrarea produselor de iluminat. În plus, compania a anunțat parteneriatul pentru proiectul Chillya – Chilii pentru sfinți urbani. Inspirat de dorința arzătoare de evadare din aglomerația urbană, studioul de arhitectură Matius Studio lansează un nou concept de locuință temporară/sezonieră destinat iubitorilor de natură cât și celor care alocă timpul liber activităților creative;
  2. Andrei Ianculescu, Alexandru Ciolan, Andreea Bita – Rubiz Management, pentru deschiderea, implicarea și încrederea acordată în realizarea unui proiect de reactualizare soluții de iluminat galerii comerciale, care a presupus integrarea corpurilor de iluminat tip design Castore Suspensione marca Artemide, menite să ofere o atmosferă prețioasă și exclusivistă spațiilor largi de tip lobby sau food court;
  3. Arhitect Mihaela Roman – MIW a fost premiată pentru cele mai variate proiecte de iluminat restaurante: Taksim, Salad Box și, nu în ultimul rând, Resto Aperto, proiect realizat în parteneriat cu Philips. Împreună cu echipa CAN&POWER, s-a optat pentru soluții de iluminat care să genereze atât o lumină caldă și plăcută, atât de necesară pentru o ambianță primitoare, dar și economii de energie electrică și fiabilitate: oferind o lumină de calitate, StyliD este o soluție eficientă energetic, adaptată la cerințele actuale ale pieței, în timp ce Maxos fusion este un sistem LED pe șină, adaptabil, care asigură o lumină de o calitate excelentă.