LeEco primeşte certificare pentru două telefoane echipate cu procesoare deca-core

- Adrian Ungureanu
213

LeEco este o companie mai puţin cunoscută din China, dar care din când în când reuşeşte să surprindă piaţa cu telefoanele sale. De această dată a primit certificare TENAA, autoritatea chineză care-şi că acordul final înainte ca un produs să fie scos la vânzare, pentru două noi telefoane care vin cu câteva specificaţii interesante.

Modelele LEX656 şi LEX659 vor veni, ambele cu ecrane de 5,5 inci, cu rezoluţie Full HD, procesoare cu zece nuclee (deca-core) tactate la 2,3 GHz, 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern.

Ambele au acelaşi set de camere. Cea principală este o cameră duală, cu senzori de 13 MP, iar cea frontală de 8 MP. Au exact aceleaşi dimensiuni, vin cu baterii de 3.900 mAh şi vor veni cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică.

Asemănările dintre cele două telefoane ne face să ne gândim, de ce a trebuit două certificate diferite. Este posibil ca modelul LEX659 să fie versiunea dual-SIM a aceluiaşi model. LEX656 ar putea fi defapt modelul LeEco Le 2s, iar celălalt model certificat de TENAA este doar versiunea dual-SIM.