Lansarea OnePlus 5T înseamnă sfârșitul carierei pentru OnePlus 5

- Adrian Ungureanu
384

OnePlus 5, modelul lansat în luna iunie, a fost unul din cele mai interesante smartphone-uri ale acestui an, mai ales pentru că brandul OnePlus este foarte popular în țările asiatice și, surprinzător sau nu, în SUA.

Dar se pare că a avut o carieră scurtă, pentru că producătorul chinez a decis că nu mai este nevoie să producă mai multe modele de OnePlus 5, odată cu lansarea modelului OnePlus 5T, care a fost prezentat săptămâna trecută, chiar dacă pe piață mai există cerere.

Se pare că producătorul chinez încearcă să-i ofere, însă, o șansă modelului OP5T, care în afară de design nu reprezintă o schimbare majoră, pentru că din punct de vedere hardware, la interior, nu există o îmbunătățire reală, pentru că oricum, modelul lansat în luna iunie, avea cele mai bune componente de pe piață, în 2017. Altele mai bune nu au apărut între timp.

Compania a anunțat oficial că modelul OnePlus 5, dar și modelul OnePlus 3T, lansat în urmă cu un an, nu vor avea mai fi produse după epuizarea stocurilor actuale.

În plus, oficialii companiei consideră că, ținând cont de trendurile legate de design, cum ar fi ecranele cu margini subțiri, cu format 18:9, modelul OnePlus 5T este modelul mai competitiv, așa că din punct de vedere al relevanței pe piață, modelul prezentat săptămâna trecută, are mai multe șanse, decât cel lansat la începutul verii.