Lansarea iPhone-ului aniversar ar putea fi amânată

185

Toată lumea este cu ochii pe Apple, care anul acesta ar trebui să lanseze un model de iPhone special, care să marcheze 10 ani de la lansarea primului lor smartphone. Dar se pare că sunt probleme cu iPhone 8 sau iPhone X.

Se pare că lansarea acestuia să nu aibă loc în septembrie, aşa cum era de aşteptat, alături de modelele iPhone 7s şi iPhone 7s Plus. Acest model aniversar ar putea fi lansat separat şi ceva mai târziu. Este posibil să fie tot în septembrie, dar spre finalul lunii. Totuşi sunt puţine şanse.

Telefonul nu ar fi trecut complet de etapa de dezvoltare şi nu ar fi gata să intre în producţia în masă. Apple ar dori să înceapă producţia în luna iunie, pentru că procesul de producţie este mult mai complex decât pentru modelele iPhone 7s şi 7s Plus.

iPhone-ul special, nu ar fi trecut încă de faza de teste, iar dacă nu trece rapid de teste intrarea în producţie ar putea fi amânată. Dacă Apple nu va avea suficiente stocuri nu va putea nici să-l lanseze. Totuşi, deocamdată se vorbeşte de producţia acestui model într-un volum limitat. Astfel, s-ar putea ca nu toţi fanii Apple să pună mâna pe acest model special.