Lansarea încărcătorului wireless AirPower de la Apple “este iminentă”

- Adrian Ungureanu
404

Deși l-a anunțat încă din luna septembrie anului trecut, alături de noile iPhone-uri, încărcătorul wireless AirPower, ar putea fi lansat, în sfârșit, în această lună.

Cel puțin asta sugerează ultimele informații divulgate de furnizorii de componente din Taiwan. Potrivit Digitimes, lansarea AirPower va determina creșterea afacerilor mai multor furnizori de componente locali, care livrează componente necesare pentru producția pad-ului de încărcare wireless de la Apple.

Iar această creștere este atribuită primului trimestru, adică intervalul ianuarie-martie, ceea ce înseamnă că în această lună Apple ar trebui să anunțe lansarea în această lună. Publicația taiwaneză notează că ”lansarea AirPower este iminentă”. Oricum, cel puțin înțelegem că producția în masă a început deja.

Noul pad de încărcare wireless va permite încărcare chiar a trei dispozitive, de exemplu un iPhone, un Apple Watch și un set de căști AirPods, în același timp. Nu va fi însă un produs ieftin, prețul speculat fiind de 200 de dolari.