Lansarea în magazine a noilor Galaxy S8 ar putea fi amânată cu o săptămână

- Adrian Ungureanu
228

Noile telefoane Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus ar putea ajunge cu o săptămâna mai târziu în magazine decât era programat, iar deocamdată nu sunt cunoscute motivele pentru această posibilă amânare.

Într-un articol publicat pe VentureBeat, Evan Blass, cunoscut şi ca @evleaks, una din cele mai credibile surse din piaţă, notează că intrarea oficială în magazine nu va mai avea loc pe 21 aprilie, aşa cum era de aşteptat, ci o săptămână mai târziu, adică pe 28 aprilie.

Nu există nicio motivaţie oficială pentru această potenţială amânare, dar cel mai probabil Samsung suflă şi iaurt după problemele pe care le-a avut cu Note 7. Cu siguranţă Samsung vrea să aibă parte de o lansare ca la carte şi este foarte posibil ca pentru acest lucru să aibă nevoie de o săptămână în plus. Este foarte probabil să fie vorba de o chestiune legate de stocuri.

Cât despre data de prezentare, adică data de 29 martie, aceasta rămâne în picioare. Nu se schimbă cu nimic din cauza amânăriii intrării în magazine. Rămâne de văzut dacă acest lucru va schimba data în care Samsung va da startul precomenzilor. Deocamdată ştim că ar programată pentru data de 10 aprilie şi ar putea fi modificată.