Lamborghini lansează un nou telefon de lux

- Adrian Ungureanu
363

Nu mai este de mult o surpriză ca producătorii de mașini să-și pună din când în când numele pe un telefon, iar cei de la Lamborghini au făcut-o deja de câteva ori prin intermediul diviziei Tonino Lamborghini.

Noul model se numește Alpha One și este, evident, un telefon de ”fițe” cum se spune pe la noi. Arată destul de interesant ca design. Parcă mai puțin ”kitchos” decât alte modele de telefoane de lux.

Telefonul este îmbrăcat în piele italiană, iar este protejat de un aliaj lichid anticoroziv oferindu-i în același rezistență și o greutate redusă. Compania italiană susține că aliajul lichid este mai rezistent decât titaniul, dar nu dezvăluie compoziția acestuia. Evident, nu lipsește logo-ul Lamborghini de pe carcasă.

Cât despre specificații, telefonul pare unul bine echipat. De obicei, telefoanele de acest fel sunt îmbrăcate în materiale foarte scumpe, iar echiparea hardware este de tot râsul. Nu are cele mai noi procesoare de la Qualcomm, fiind echipat cu modelele Snapdragon 820, lansate anul trecut, dar dispune de 4 GB memorie RAM, 64 GB memorie RAM și slot pentru card microSD de până la 128 GB..

Alpha One dispune de un display de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD (2650×1440 pixeli), senzor de amprentă și este alimentat de o baterie de 3.250 mAh. Este dual-SIM și dispune de difuzoare stereo de la Dolby. Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 20 MP, în timp ce camera frontală are un senzor de 8MP.

Cât despre disponibilitate, deocamdată, compania anunță că telefonul va fi disponibil în Marea Britanie și în Emiratele Arabe Unite, iar prețul este unul pe măsură: 2.450 de dolari. Dar cu siguranță v-ați dat seama de la bun început că nu va fi un telefon pentru toate buzunarele.