iPhone X la speculă – prețurile ajung și la 3.000 de dolari

- Adrian Ungureanu
371

S-a dat startul precomenzilor pentru iPhone X așa că nu avea cum să nu apară și speculanții. Cum există o puternică temere că stocurile sunt limitate aceștia s-au trezit cu noaptea-n cap, au precomandat telefoanele, au primit confirmarea și acum le scot la vânzare.

Cel mai decent anunț de vânzare la speculă este unul care-și vinde comanda, practic, la doar 1.199 de dolari, în SUA. Nu e nimic extraordinar, pentru că după taxe, impozite și alte costuri, iPhone X, versiunea cu 64GB stocare internă, costa în jurul a 1.300 de dolari, deci nu se surprinde.

Dar îi avem și pe cei care forțează nota și speră să găsească fani ”disperați” dispuși să plătească aproape 3.000 de dolari să pună mâna pe noul iPhone X, când ar putea să mai aștepte puțin și să și-l cumpere de la Apple SUA cu 999 de dolari. Spre dezamăgirea mea, am impresia că se vor găsi ofertanți chiar și pentru cel care își oferă iPhone X-ul comandat la un preț de 2.995 de dolari.

Oricum, încercați să fiți precauți” Chiar dacă sunteți dispuși să plătiți mai mult pentru a fi printre primii, aveți măcar grijă la ”țepari”! Că să nu ajungeți și fără telefon și cu banii luați!