iPhone X, învins de OnePlus 5T la proba de viteză

- Adrian Ungureanu
499

Se pare că OnePlus și-a câștigat renumele de „ucigaș de uriași” pe bună dreptate, în condițiile în care telefoanele sale reușesc să se bată și chiar să bată telefoanele marilor producători Apple și Samsung.

La începutul verii vă arătam un clip în care OnePlus 5 a măturat pe jos cu iPhone 7 Plus la proba de viteză, telefonul chinez fiind în mod evident mult mai rapid decât flagship-ul Apple.

În urmă cu două săptămâni vă arătam cu iPhone X l-a spulberat pe Galaxy Note 8 la aceeași probă, deși telefonul de la Samsung a arătat performanțe superioare la capitolul multitasking.

Acum, au apărut și primele teste de viteză între OnePlus 5T și cel mai rapid telefon de pe piață până la momentul lansării sale, iPhone X. Cu tot cu procesorul său Apple A11 Bionic, iPhone X a pierdut în fața ultimului ”flagship killer” de la OnePlus. iPhone X costă aproape dublu față de OnePlus 5T.

În prima rundă a testului, iPhone X s-a descurcat mai bine, dar când s-a trecut la trecerea în revistă a aplicațiilor, OnePlus 5T pur și simplu l-a demolat pe iPhone X.

Testul a fost făcut de cei de la EverythingApplePro, așa că nu aveau nicio intenție de a scoate în evidență telefonul de la OnePlus.

M-aș mai lungi la vorbă, dar mai bine vă las să vedeți clipul de mai jos.