iPhone X stabilește noi recorduri în testele de referință! Noile procesoare sunt extrem de puternice

- Adrian Ungureanu
366

Teste de referință sunt importante, pentru că pe lângă faptul că ne oferă posibilitatea de a vedea cu ce sunt echipate telefoanele înainte de lansare, dar putem să vede și cum stau în comparație cu alte telefoane de pe piață.

iPhone X a fost trecut prin testul de le Geekbench, iar rezultatele testelor arată cifre impresionante în dreptul procesoarelor Apple A11. La testul multi-core, iPhone X a scos un scor de 10.069 de puncte, un nou record. Aproape dublu de rezultatele scoase de iPhone 7 Plus anul trecut. Pe locul doi aflăm Galaxy Note 8, dar la foarte mare distanță în spatele noului telefon de la Apple, cu un scor de 6.784 puncte.

Și la testul single-core, pe care Apple oricum îl domina cu iPhone 7 Plus, a scos acum un rezultat și mai bun. Dacă iPhone 7 Plus înregistra un scor de 3.473 puncte, iPhone X a ajuns la 4.188 puncte. Galaxy S8 este în spatele celor două telefoane de la Apple, cu doar 1991 puncte. Așadar, procesoarele de pe iPhone X sunt de două ori mai puternice decât procesoare Snapdragon 835 de la Qualcomm de pe Galaxy S8.