iPhone SE 2 ar putea fi lansat în luna iunie

588

Apple nu participă la marile expoziții de tehnologie cunoscute întregii lumi, cum ar fi CES, MWC sau IFA, dar organizează în fiecare an propriul eveniment, Worldwide Developer Conference (WWDC).

Anul acesta ar fi programată să aibă loc la începutul lunii iunie, între 4-8, dar nu a fost stabilită încă exact agenda. WWDC 2018 ar putea fi marcat de o lansare importantă.

Cu siguranță Apple va aduce ceva Mac-uri și iPad-uri la acest eveniment, dar se pare că am putea asista și la lansarea celei de a doua generații a modelului iPhone SE, ideea de smartphone de buget a celor de la Apple.

iPhone SE 2 ar urma să aibă un ecran de 4.2 inci, în formatul clasic 16:8, procesoare A10 Fusion (lansate în 2016 pe seria iPhone 7), 2GB memorie RAM și opțiuni de 32GB și 128GB stocare internă.

La finele lunii ianuarie apăruseră zvonuri care indicau că Apple lucrează la 5 modele de iPhone pentru acest an, din care patru ar urma să fie lansate sigur pe piață. Trei dintre acestea ar face parte din lotul care va fi lansat în toamnă, iar al patrulea model luat în calcul era și iPhone SE 2.