iPhone SE 2 ar putea fi lansat în primele trei luni ale anului viitor

- Adrian Ungureanu
399

iPhone SE a fost lansat în urmă cu aproape 2 ani, așa că era și timpul ca Apple să vină cu o nouă versiune a telefonului său de ”buget”. Evident, că la 400 de euro, este greu să-l numești ieftin, dar este cel mai ieftin telefon din portofoliul Apple.

Au fost ceva zvonuri că a doua generație de iPhone SE ar putea fi lansat anul acesta, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Acum au apărut alte zvonuri care anunță că va fi lansat în primul trimestru din 2018.

Acesta ar urma să fie produs exclusiv în India, o piață pe care Apple o va viza în mod special, dar telefonul va fi disponibil în întreaga lume. Nu sunt foarte mult detalii tehnice, singurele informații disponibile fiind acelea că va păstra un display mai mic, de 4 sau 4,2 inci și ar urma să fie echipat cu procesoarele Apple A10, care au motorizat și modelele iPhone 7.

Dacă Apple păstrează rețeta de la primul iPhone SE, care a împrumutat design-ul iPhone 5S și dotările modelului iPhone 6S, am putea anticipa că iPhone SE 2 ar putea arăta ca iPhone 6 și să aibă același nivel de echipare ca și modelul iPhone 7, ceea ce nu ar fi rău.

Dar, după cum spuneam, acestea sunt doar zvonuri așa că va trebui să mai așteptăm ceva informații care să le confirme pe acestea.