iPhone 8 va fi lansat odată cu 7S și 7S Plus, dar livrările ar putea începe mai târziu

- Adrian Ungureanu
2234

Partenerii asiatici ai celor de la Apple au intrat în febra pregătirilor pentru a demara producția noilor telefoane din acest an, iar cele mai noi informații dau asigurări că prezentarea noului iPhone 8 nu va fi întârziată, totuși, în ceea ce privește livrările lucrurile ar putea sta puțin diferit.

Potrivit celor mai noi știri din China și Taiwan afirmă că Foxxconn, Winstron și Pegatron au făcut sau fac angajări masive și planificat runde de training pentru noii angajați pentru a fi pregătiți să facă față unui ritm de producție rapid, respectând în același timp normele de calitate impuse de cei de la Apple.

Totodată, taiwanezii de la TSMC sunt pregătiți să demareze producția noilor procesoare Apple A11 începând cu 10 iunie, iar în a doua parte a lunii iulie să livreze primele stocuri către unitățile de producție ale celor de la Foxconn unde vor fi asamblate noile iPhone.

Noile informații dau asigurări că nu sunt probleme în ceea ce privește producția și că din acest punct de vedere lansarea noului iPhone 8, modelul vedetă, va fi lansat odată cu modelele iPhone 7S și 7S Plus, undeva la începutul lunii septembrie, și nu mai târziu așa cum au sugerat unele zvonuri din trecut.

Totuși, când vine vorba de livrări, este posibil ca acestea să nu înceapă în același timp ca și modelele actualizate a generației iPhone 7S. Primele loturi de iPhone-uri 8 ar urma să fie livrate începând cu luna octombrie.