iPhone 8 ar putea costa peste 1.000 de dolari

- Adrian Ungureanu
205

iPhone 8 sau cum mai este numit în anumite articole media drept iPhone X este modelul cel mai aşteptat de la Apple în acest an, acesta fiind telefonul care să marcheze 10 ani de la lansarea primului iPhne, în 2017.

Telefonul, cel puţin din zvonurile pe care le-am văzut până acum, va fi unul cu dotări net superioare modeleler iPhone 7 şi 7 Plus care urmează să fie şi ele lansate în toamna acestui an, iar aceste dotări vor costa mai mult.

Vorbim de un telefon cu ecran mai mare de 5,8 inci, panou OLED, un nou sistem de autentificare prin recunoaştere facială, încărcare wireless, camere duale, un procesor mai puternic şi alte surprize care încă nu au fost dezvăluite de Apple.

Pentru toate aceste îmbunătăţiri preţul pentru un iPhone 8 ar putea sări lejer de bariera de 1.000 de dolari. Într-un fel nu ar fi foarte suprinzător pentru că modelul iPhone 7 Plus, ediţia Jet Black, cu 256 GB spaţiu de stocare intern, costă 969 de dolari, aşa că un model special precum iPhone 8 poate avea fără probleme un praţ mai mare de 1.000 de dolari.

No posts to display