iPhone 8 apare într-o prezentare oficială în China – design complet diferit

- Adrian Ungureanu
646

Mai sunt circa 3 luni până la lansarea noilor telefoane de la Apple, iar modelul iPhone 8, cel care va marca 10 ani de la lansarea primului smartphone al companiei americane, continuă să fie cap de afiș.

Au apărut deja destul de multe imagini, randări și schițe cu iPhone 8, care au încercat să contureze, într-un fel sau altul formele noului telefon. Unele foarte atractive, altele descurajante, iar acum încă o imagine își face loc pe internet.

În cadrul unei conferințe ce a avut loc în Shenzhen (China) la care au participat reprezentanți din industria telefoanelor mobile, într-una din prezentările care au fost expuse ieri și-a făcut loc și imaginea de mai jos.

După cum vedeți este un slide, dintr-o prezentare, iar cei care l-au folosit acest slide vor să arate diferențele dintre generația iPhone 7 și modelul iPhone 8. Nu știm de unde au luat randarea folosită în prezentare, dar este destul de diferit ca design în comparație cu alte imagini pe care le-am văzut până acum.

Din prezentare putem observa numele telefonului (iPhone 8) folosit de două ori și câteva specificații. Telefonul nu va mai avea butonul ”Home”, iar senzorul de amprentă (TouchID) este plasat sub display, în partea de jos a ecranului.

Și din această prezentare vedem o confirmare a faptului că Apple va apela la panouri OLED și că diagonala ecranului de pe iPhone 8 va fi de 5,8 inci.

Revenind la modelul din imagine, vedem că ecranul este acoperit cu sticlă curbată, iar display se duce complet în margini, pe laterale. Nu același lucru putem spune și despre partea inferioară și superioară a ecranului.

Această imagine a fost prezentată într-un cadrul oficial, dar în același timp, nu putem garanta că modelul din imagine chiar este iPhone 8. Mai degrabă am fi înclinați să spunem că este doar un model generic folosit ca ilustrație și nimic mai mult.

Dar cum spuneam la începutul acestui articol, mai sunt 3 luni până la lansarea noilor iPhone-uri și încă mai avem timp de speculații.