Intrarom primește Diploma de Excelență la Gala Smart City Industry Awards

394

Intrarom, filiala romaneasca a Intracom Telecom, a anuntat astazi ca a primit Diploma de Excelena la Gala Smart City Industry Awards, organizata de Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate (ARMS).

Intrarom a primit Diploma de Excelență pentru promovarea și susținerea constantă a conceptului de comunitate inteligentă. Evenimentul recunoaște implicarea și eforturile depuse de factorii de decizie, organismele guvernamentale și companiile pentru dezvoltarea comunităților inteligent-creative.

George Roussos, CEO al Intrarom, a declarat: “Suntem onorați să primim acest premiu, deoarece recunoaște abordarea holistică a conceptul Smart City de catre compania noastra. Oferta noastra abordeaza aspectele critice ale mediului urban intr-o maniera cuprinzatoare prin utilizarea, printre altele, a echipamentelor de conectivitate de mare capacitate fabricate 100% in baza de productie Intrarom din Bucuresti. Așteptăm cu nerăbdare să contribuim cu ofertele și expertiza noastră în proiecte similare pe piața românească “, a adăugat el.