Intracom Telecom stabileste un parteneriat strategic cu Nour Smart Solutions

148

Intracom Telecom, furnizor mondial de sisteme și soluții de telecomunicații, a carui subsidiara in Romania este INTRAROM,  a anunțat astăzi  semnarea unui acord de parteneriat strategic cu Nour Smart Solutions, filiala a furnizorului de solutii de comunicații de date, NourNet, si in acelasi timp divizie specializata in integrare de sisteme a Nour Communications, bratul telecom al Astra Group.

Scopul acestui parteneriat este de a oferi solutii inovatoare de conectivitate și servicii de continut cu valoare adaugata catre hoteluri, ansambluri rezidențiale și furnizorii de servicii din regiunea MEA.

Mai precis, Intracom Telecom va livra si opera platforma sa de servicii video multi-screen fs| cdn ™ Anywhere, ce permite furnizarea de conținut video interactiv de înaltă calitate pentru televizoare și dispozitive inteligente. Noile functionalitati vor completa serviciile deja existente de comunicatii si conectivitate, conturandu-se astfel un pachet complet de servicii ce va fi oferit de Nour Smart Soluțions clietilor sai. Primii beneficiari ai acestui nou sistem ce faciliteaza livrarea unui numar mare de canale HD si a unor servicii cu valoare adaugata de tip “on-demand”, vor fi locuitorii unui complex rezidential de lux din Regatul Arabiei Saudite.

Este demn de remarcat faptul că Intracom Telecom are o experiență de lungă durată în implementarea de servicii video catre mai mult de 40 de furnizori de servicii telecom și operatori de cablu, precum și catre ansambluri rezidentiale din America de Nord și Europa.

Dl Sotiris Bithas, Director de Marketing al Diviziei Telco-Software a Intracom Telecom, a comentat: “Suntem incantati sa lansam acest parteneriat strategic cu Nour Smart Solutions, pentru a putea introduce in regiune o oferta comuna de servicii inovatoare de conectivitate și de livrare de conținut. Intracom Telecom va contribui la acest parteneriat cu expertiza sa globala în livrarea de servicii video precum și a altor tehnologii de ultimă oră, permițând astfel companiei Nour Smart Solutions sa exceleze în piața serviciilor din aceasta regiune.”

Dl. Raed Taha, Director General al Nour Smart Solutions, a mentionat : “Într-adevăr, suntem foarte încântați să punem bazele unui parteneriat strategic cu Intracom Telecom. Combinand experienta Nour Smar Solutions in maximizarea avantajelor tehnologice pentru beneficiul clientilor sai, cu solutiile tehnice oferite de Intracom Telecom, ne vom putea exinde cu success si in alte piete din regiune”.