Intracom Telecom prezinta Platforma Unificata de Management si Monetizare a solutiilor de tip IoT

184

Intracom Telecom a anunțat astăzi lansarea noii sale Platforme Unificate de Management si Monetizare a solutiilor de tip IoT pentru municipalități, comunitati locale si complexuri rezidentiale.

Compania isi va prezenta solutia la standul numărul 7B54, în sala 7, la Mobile World Congress, 27februarie-2 martie 2017, în Barcelona.

Solutia are menirea sa puna bazele unei relatii interactive intre municipalitate si cetatean prin integrarea a numeroase aplicatii din diverse domenii de activitate cum ar fi Parcare Inteligenta, Iluminat Inteligent, Managementul Deseurilor, Monitorizarea Nivelului de Zgomot din oras sau Managementul Traficului. Arhitectura platformei Intracom Telecom include o serie vasta de componente IoT precum si un set de interfete programabile (Open API), facilitand astfel comunicarea intre un numar foarte mare de senzori si dispozitive de diferite tipuri, cu scopul de a facilita managementul si monetizarea diferitelor verticale.

Platforma include si un modul de management si control unificat, ce permite agregarea tuturor informatiilor relevante pentru municipalitate, monitorizarea statusului si uzurii echipamentelor, identificarea si gestionarea rapida a posibilelelor erori sau actiuni defectuase, automatizarea si optimizarea tuturor proceselor.

Dl. Nikos Velentzas, Director General Adjunct al Diviziei de Servcii a Intracom Telecom a comentat: “Intracom Telecom a dezvoltat o soluție integrată de tip IoT care să permită municipalităților, furnizorilor de servicii și companiilor sa implementeze viziunea Smart City și astfel sa poata construi orașul viitorului. Scopul nostru este de a oferi standarde superioare de calitate a vieții cetățenilor prin valorificarea tehnologiilor IoT in gestionarea cat mai eficienta a resurselor orașelor.”