Intracom Telecom participă la MWC Barcelona 2019 pentru a prezenta un portofoliu solid de soluții inovatoare

417

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicații, participa din nou la cel mai mare eveniment de comunicatii mobile din lume, MWC Barcelona 2019, care va avea loc pe 25-28 februarie în Barcelona, Spania. În cadrul evenimentului ce dureaza patru zile, compania va prezenta, la standul 7B50 din sala 7, o nouă gamă de sisteme wireless de acces și de rețea, precum și soluții superioare din domeniile serviciilor Virtualized Wi-Fi, AI for Network Insights și a aplicațiilor de tip Smart City.

Intracom Telecom va prezenta noua sa generație de platforme all-outdoor UltraLink ™, special concepută pentru cele mai solicitante aplicații de backhaul și fronthaul de 5G, oferind o capacitate de până la 30 Gbit / s și utilizând un canal de 2 GHz. În plus, gama de produse WiBAS ™ PtMP a Intracom Telecom este în creștere odată cu adăugarea a două noi soluții. Prima este o soluție nouă, WiBAS ™ micro-BS, care operează în banda de 28 GHz și oferă o conectivitate IP de ultimă generație pentru rețelele FWA (Fixed Wireless Access). A doua o reprezinta o nouă ediție de  WiBAS ™ -Connect cu dubla polarizare (orizontala si verticala), care este cea mai compacta și mai ușoara statie terminala all-outdoor cu microunde pentru acces rezidențial și pentru IMM-uri. Portofoliul este completat cu OmniBAS ™ -10P, cel mai nou model OmniBAS ™ -4P, în timp ce ultima solutie adaugata a companiei include serviciile IP / MPLS avansate oferite de toate produsele OmniBAS ™, care le transformă într-o serie de produse de rețea inteligente.

Trecând la zona Telco Software, compania va prezenta noi cazuri de utilizare a platformei sale de servicii de tip Virtualized Wi-Fi, care le-ar permite furnizorilor de servicii de comunicații să partajeze resursele fizice ca și cum fiecare dintre ei ar fi singurul proprietar. Platforma are capacitatea de a realiza mai multe cazuri de utilizare inovatoare, cum ar fi Wi-Fi roaming și serviciile Wi-Fi Smart City, care sunt oferite în siguranta fie prin implementări on-premise, fie prin implementari cloud-based, în cadrul conceptului Platform-as-a-Service in mediul virtualizat de tip cloud. În plus, Intracom Telecom va prezenta o colecție de studii de caz de ultima generație, ingloband inteligenta artificiala, care revoluționeaza modul în care furnizorii de servicii de comunicatii și companiile obțin inteligență din rețelele și operațiunile lor.

In cele din urmă, din cadrul domeniului “Smart Cities”, va fi expusa platforma unificată de orchestrație IoT (uiTOP ™) a companiei, generand un mediu unificat pentru gestionarea și controlul avansat al Intelligent Things, pe mai multe domenii verticale. Platforma are scopul de a permite aplicațiilor IoT sa se concentreze pe infrastructura Smart City, cum ar fi iluminatul, parcarea, gestionarea deșeurilor și mediul inteligent, precum și energia și utilitățile,  transportul și logistica.

Pentru a explora solutiile si produsele expuse de Intracom Telecom la MWC Barcelona 2019, accesati următorul link: www.intracom-telecom.com/misc/mwc19/.