Intracom Telecom lansează versiunea R7 a platformei “Lifecycle Management” la FutureCom

403

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicații și soluții, activand in Romania prin Intrarom, a anunțat astăzi disponibilitatea versiunii R7 a platformei sale de management al retelelor “Network Lifecycle Management, uni | MS ™”.

Produsele companiei sunt expuse in cadrul expozitiei FutureCom din Sao Paulo, intre 15 si 18 octombrie 2018, la standul Intracom Telecom, nr. C26.

Sistemul uni|MS ™ R7 al Intracom Telecom introduce instrumente de planificare radio cu funcții avansate, destinate automatizarii fazelor de planificare, implementare, optimizare și mentenanta ale unei rețele, sub o singura “umbrella”. Platforma isi extinde capabilitatile existente multi-domeniu și multi-furnizor, cu module noi care permit gestionarea rețelelor optice pasive, a infrastructurii de locatie precum si a domeniilor DCN, implementate pe infrastructura existenta a sistemului de managementul pentru retele de acces și transport radio.

La FutureCom, compania prezinta soluții pentru accesul de banda ultra larga, în sinergie cu partenerul sau strategic din America Latina, Furukawa Electric. Cele două companii promovează un portofoliu cuprinzător de soluții optice si radio de bandă largă, gestionate de o platformă comună de management  “Network Lifecycle Management, uni | MS ™”.

La inceputul acestui an, ambele companii au anuntat un parteneriat strategic care se concentreaza pe dezvoltarea solutiilor integrate Fiber-Radio, oferind solutiile de access si transmisiuni optice de tip GPON, WDM si solutii de cablare ale Furukawa Electric precum si solutiile de acces si transport radio oferite de Intracom Telecom. Aceasta abordare oferita de Intracom Telecom ofera operatorilor avantajul unui set extins de soluții si aplicatii pentru a adresa în mod omogen o rețea de access si transmisiuni de tip convergent fix-mobil cu opțiuni de transport multi-gigabit.