Intracom Telecom lansează noua gamă de echipamente radio (MW) pentru rețele de access fix ultra broadband

389

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicații și soluții, a anunțat astăzi lansarea noului echipament radio Point-to-MultiPoint (PtMP) MW, WiBAS™ micro-BS ce asigura conectivitate pentru mediul corporate și rezidențial. Compania va expune produsul său unic la standul 7B50, în sala 7, la MWC Barcelona, 25-28 februarie 2019.

Operatorii de telefonie mobilă și Internet Service Providers pot beneficia acum de noul echipament WiBAS ™micro-BS , o stație de bază PtMP MW (BS) de exterior care operează în banda de frecventa licențiată de 28 GHz. Echipamentul furnizează conectivitate IP de ultimă generație pentru rețelele de acces fix wireless (FWA) și se potrivește perfect nevoilor unui operator pentru instalarea în spații greu accesibile, ce nu permit instalarea echipamentelor tipice, atât în locațiile cu abonati rezidentiali, cat și corporate.

Folosind o antenă compactă omnidirecțională, WiBAS ™micro-BS ofera o arie mare de acoperire, putând fi instalat în centrul unei zone rurale pentru a deservi abonații din zonă. Datorită mărimii reduse, WiBAS ™ micro-BS nu solicită infrastructuri de telecomunicații de mari dimensiuni pentru implementare. Acesta combină capacitățile sofisticate QoS cu o operare robustă și eficientă, fiind pe deplin compatibilă cu toate stațiile terminale WiBAS ™ disponibile. Este de remarcat faptul că statia radio WiBAS ™ micro-BS este construită pe baza celor mai avansate tehnologii disponibile pe piață.

Ca și în cazul tuturor sistemelor radio inovatoare de tip MW, fabricația acestui sistem radio va a avea loc în baza principală de producție a Intracom Telecom, Intrarom, in România.

John Tenidis, Director de Marketing Soluții Wireless Intracom Telecom, a comentat: “Ne-am angajat să îndeplinim orice cerință pentru broadband FWA de cea mai înaltă calitate în zonele rezidențiale suburbane și rurale, ne-am extins portofoliul radio (MW) cu o nouă generație de Sistem Point-to-MultiPoint, o stație compactă care oferă cea mai mare capacitate, confort, performanță și caracteristici de economisire a energiei de pe piață și care în acelasi timp se integrează discret cu mediul înconjurător. Această nouă dezvoltare de produs reafirmă inovația și leadership-ul companiei în domeniul sistemelor PtMP, permițând astăzi clienților noștri să ofere abonaților lor calitate superioară și servicii ultra-broadband“.