Intracom Telecom îmbunătățește conectivitatea comunicațiilor poliției metropolitane din Varșovia cu soluția OmniBAS

304

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicații, în parteneriat cu Xentia, un distribuitor polonez de soluții wireless de voce, date și soluții broadband pentru sisteme de supraveghere, va extinde sistemul DMR Simulcast al Poliției Metropolitane din Varșovia (KSP Varșovia), folosind platforma OmniBAS ™ ca platforma de comunicații radio (microunde) selectată pentru backhauling.

În urma unei licitații organizată de Poliția Metropolitana din Varșovia, care s-a încheiat în 28 ianuarie 2019, Xentia, în colaborare cu Intracom Telecom, a câștigat proiectul de înlocuire a sistemului analogic DMR existent în suburbiile Varșoviei. Prin intermediul noilor link-uri OmniBAS ™, Intracom Telecom va implementa servicii de conectivitate pentru backhauling al traficului de date al suburbiilor, împreună cu traficul existent. Mai precis, rețeaua OmniBAS ™, deja implementată, care funcționează încă din 2015, va fi extinsă în continuare ca soluție de siguranță pentru sistemului DMR Tier II Simulcast. În plus, datorită capacității sporite a soluției, va fi utilizată și pentru alte servicii, cum ar fi video (supraveghere CCTV), PSTD și OST-112, un proiect dedicat apelului de urgență și transmisiei de date între Poliția și Pompieri. Mai mult decât atât, sistemul avansat de management al rețelei, uni | MS ™, care a fost deja implementat, va fi actualizat până la cea mai recentă versiune pentru a sprijini întreaga rețea radio.

Familia de produse radio (microunde) a Intracom Telecom oferă o capacitate radio multi-gigabit care utilizeaza modulații market-leading de până la 4096 QAM și canale de până la 112 MHz, permițând în același timp o migrare evoluată și lină către o arhitectură IP / MPLS. KSP Varșovia, valorificând caracteristicile excepționale si performanțele superioare ale OmniBAS ™, va spori comunicarea și transferul de date între polițiști și pompieri la nivel național.